Сортиране

Производители

Ценови диапазон

Dechra

Dechra

Dechra има дълга история на ветеринарния здравен пазар и прерастна в глобален бизнес за ветеринарни лекарства и свързани с тях продукти.   Нейната експертиза е в разработването, производството, продажбите и маркетинга на висококачествени продукти изключително за ветеринарни лекари по целия свят. По-новите промени, включително редица изключително успешни придобивания, помогнаха за формирането на настоящия бизнес.   Неговото наследство обаче несъмнено е допринесло за това, че Dechra е успешният бизнес, който е днес.
Dechra Изображение

Dechra има дълга история на ветеринарния здравен пазар и прерастна в глобален бизнес за ветеринарни лекарства и свързани с тях продукти. Нейната експертиза е в разработването, производството, продажбите и маркетинга на висококачествени продукти изключително за ветеринарни лекари по целия свят.

По-новите промени, включително редица изключително успешни придобивания, помогнаха за формирането на настоящия бизнес. Неговото наследство обаче несъмнено е допринесло за това, че Dechra е успешният бизнес, който е днес.

Сравнение на продукти