Сортиране

Производители

Ценови диапазон

Разфасовка

CALIER

CALIER

Семеен проект, воден от Испания... "Родени сме през 1968 г. и сме част от   Indukern Group   ,   испанска семейна група, фокусирана върху One Health (едно здраве) чрез   Calier,   ветеринарна лаборатория, и   Kern Pharma   , фармацевтична лаборатория." „Никога не съм бил 100% доволен от постигнатото, затова винаги съм мислил какво можем да направим, за да бъдем по-добри и какви постижими цели можем да постигнем отвъд днешния ден“.   Тази фраза от основателя на компанията   Хосе Луис Диас-Варела   е еднин от девизите днес, които най-добре ни определят, за да разберем как сме израснали през тези повече от пет десетилетия.   Тъй като ценностите на Indukern Group ни дадоха уникален поглед към нашата мисия да се   грижим за хуманното отношение към животните   и   да допринасяме за гарантиране на безопасността на храните   с фармакологични и биологични продукти, разработени за превенция и контрол на заболявания.  Честността, близостта,   волята за усъвършенстване   и голямата   страст към това, което правим   , ни характеризират от самото начало и ни мотивират да продължим да се изправяме заедно пред предизвикателствата, вървейки към обещаващо и устойчиво бъдеще. От основаването си през 1968 г. Calier заема водеща позиция в сектора на здравето на животните и продължава да се стреми всеки ден да бъде близо до ветеринарните специалисти, предлагайки им продукти и услуги с добавена стойност, които отговарят на техните нужди. Calier разработва, произвежда и предлага на пазара фармакологични и биологични продукти, които гарантират безопасността на храните и позволяват превенцията и контрола на заболяванията. Дейността на фирмата е позиционирана в 5 основни сегмента:   птицевъдство, пчеларство, преживни животни, свине и домашни любимци   . Като глобална компания разполага с дъщерни дружества в 12 страни и 4 собствени производствени предприятия, разположени в Испания, Колумбия и Уругвай. Calier е на челни позиции в разработването и производството на биологични продукти със специален фокус върху птицевъдството.
CALIER Изображение

Семеен проект, воден от Испания...

"Родени сме през 1968 г. и сме част от Indukern Group , испанска семейна група, фокусирана върху One Health (едно здраве) чрез Calier, ветеринарна лаборатория, и Kern Pharma , фармацевтична лаборатория."

„Никога не съм бил 100% доволен от постигнатото, затова винаги съм мислил какво можем да направим, за да бъдем по-добри и какви постижими цели можем да постигнем отвъд днешния ден“. Тази фраза от основателя на компанията Хосе Луис Диас-Варела е еднин от девизите днес, които най-добре ни определят, за да разберем как сме израснали през тези повече от пет десетилетия. Тъй като ценностите на Indukern Group ни дадоха уникален поглед към нашата мисия да се грижим за хуманното отношение към животните и да допринасяме за гарантиране на безопасността на храните с фармакологични и биологични продукти, разработени за превенция и контрол на заболявания. 

Честността, близостта, волята за усъвършенстване и голямата страст към това, което правим , ни характеризират от самото начало и ни мотивират да продължим да се изправяме заедно пред предизвикателствата, вървейки към обещаващо и устойчиво бъдеще.

От основаването си през 1968 г. Calier заема водеща позиция в сектора на здравето на животните и продължава да се стреми всеки ден да бъде близо до ветеринарните специалисти, предлагайки им продукти и услуги с добавена стойност, които отговарят на техните нужди.

Calier разработва, произвежда и предлага на пазара фармакологични и биологични продукти, които гарантират безопасността на храните и позволяват превенцията и контрола на заболяванията.

Дейността на фирмата е позиционирана в 5 основни сегмента: птицевъдство, пчеларство, преживни животни, свине и домашни любимци .

Като глобална компания разполага с дъщерни дружества в 12 страни и 4 собствени производствени предприятия, разположени в Испания, Колумбия и Уругвай. Calier е на челни позиции в разработването и производството на биологични продукти със специален фокус върху птицевъдството.

Сравнение на продукти